Arhiva » Iunie 2020 » 11 Iunie 2020

Toate stirile publicate in data de 11 Iunie 2020 | 5 de inregistrari

  • Lidl isi extinde reteaua si inaugureaza primul magazin in Domnesti

    Investițiile Lidl în România continuă și în această perioadă, ultimul eveniment de acest fel având loc la data de 4 iunie 2020, dată la care a fost inaugurat primul magazin ce poartă numele retailerului german în localitatea Domnești din județul Ilfov. Situat pe strada Comerțului la nr. 19, noul magazin Lidl din Domnești dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 mp și 180 de locuri de parcare. Deschiderea magazinului echivalează și cu crearea a 20 de noi locuri de muncă.

  • Studiu Deloitte: Consumatorii europeni sunt mai preocupati de sanatate decat de problemele financiare

    Potrivit studiului „State of Consumer Tracker” realizat de Deloitte, consumatorii europeni sunt mai preocupați de starea de sănătate decât de problemele financiare sau cele legate de locul de muncă, cauzate în principal de pandemia de Covid-19. Astfel, peste 62% dintre respondenți s-au declarat îngrijorați de starea de sănătate a familiei în vreme ce 48% și-au manifestat îngrijorarea pentru bunăstarea fizică.

  • Saxo Bank: Investitorii retail nu sunt pregatiti pentru volatilitate

    Investitorii de retail din Marea Britanie au fost sfătuiți în ultimul deceniu să investească intens, să fie încrezători și să continue să cumpere, în mod special acolo unde sunt scăderi sau corecții, este de părere Charlie White-Thomson, Președinte Saxo Bank Marea Britanie.

  • 120 de licee din țară susțin educația financiară și învățarea prin resurse digitale interactive

    Nu mai puțin de 120 de licee din 77 localități s-au înscris în competiția organizată de JA România în colaborare cu Raiffeisen Bank, „Susțin educația financiară în comunitatea mea”. Astfel, elevii vor fi încurajați să continue învățarea prin utilizarea resurselor digitale interactive incluse în modulul educațional ABCdar bancar.

  • Anunt de Presa: Temprent - platforma evolutiva de micro-tranzactionare

    „Competitivi împreună”. Anunt de presa privind finalizarea proiectului cu titlul „TEMPRENT – PLATFORMA EVOLUTIVĂ DE MICRO-TRANZACȚIONARE”