Arhiva » Martie 2020 » 16 Martie 2020

Toate stirile publicate in data de 16 Martie 2020 | 3 de inregistrari

  • Coronavirus schimba regulile lucrului de la distanta

    Multe guverne, inclusiv cel al României, au decis în ultima perioadă închiderea unităților de învățământ și limitarea programului de lucru ca urmare a pandemiei generate de virusul Covid-19 și implicit, din nevoia de a limita răspândirea acestuia. S-a ajuns astfel la situația în care mulți oameni sunt nevoiți să lucreze de acasă ori să urmeze cursurile școlilor/facultăților de acasă. Aceștia se vor conecta zilnic la rețelele companiei sau cele școlare din căminul propriu, motiv pentru care traficul online riscă să se aglomereze mai mult decât oricând.

  • Deloitte: Aranjamentele și tranzacțiile hibride dintre companii vor deveni imposibile

    La începutul lunii februarie, a intrat în vigoare o nouă directivă a Comisiei Europene, directivă care face parte din pachetul de măsuri fiscale și care începând cu această lună este valabilă și în țara noastră, ajutând autoritățile să lupte mai eficient împotriva celor care încearcă să își diminueze sarcinile fiscale.

  • Articol Mircea Bozga, Partner PwC Romania: COVID-19 va testa limitele multor organizații

    În această perioadă în care mulți au intrat în panică în vreme ce companiile mici și mijlocii se confruntă cu din ce în ce mai multe probleme, Mircea Bozga, Partener Servicii de Audit al Riscului la PwC România, vine cu o serie de sfaturi menite să îi ajute pe cei aflați în impas.