Barbatii castiga mai bine decat femeile

Data publicarii: 09-05-2007 | HR/Cariere

Barbatii castiga mai mult decat femeile, fie ca se afla in fata camerei de filmat, fie ca stau in spatele ei. Potrivit unui studiu realizat de Forbes, veniturile tuturor celor aflati in topul celor mai bine platiti barbati din lumea showbiz-ului se ridica la 1,9 miliarde de dolari, intr-un an, fata de 670 de milioane de dolari, cat au realizat omoloagele lor, conform HotNews.

Pe locul 1 se afla Steven Spielberg - 332 de milioane de dolari. Vanzarea studioului DreamWorks catre Paramount a adus in buzunarele regizorului o groaza de bani. De curand, s-a adaugat si castigul de pe urma peliculei "Disturbia", un thriller care a adunat 22 de milioane de dolari numai in primul weekend in care a fost difuzat.

Pe locul 2, Howard Stern, cu 302 milioane de dolari. Omul de radio sau "The King of Talk", cum mai este cunoscut, primeste de la Sirius Satellite Radio, pentru emisiunea pe care o face, 100 de milioane de dolari pe an, fara sa mai punem la socoteala si bonusurile pentru cresterea audientei.

Pe locul 3, George Lucas - 235 de milioane de dolari. Regizoul inca ia bani frumosi de pe urma "Razboiului Stelelor". Ii vor veni bani si de pe urma celui de al patrulea film din seria Indiana Jones, care va fi produs de Lucasfilm Ltd.

In topul celor mai bine platiti barbati din lumea showbiz-ului se mai afla Jerry Seinfeld - 100 de milioane de dolari, Dan Brown - 88 de milioane de dolari, Tom Cruise - 67 de milioane de dolari, Paul McCartney - 40 de milioane de dolari, Denzel Washington - 38 de milioane de dolari, Elton John - 34 de milioane de dolari, Rod Stewart - 30 de milioane de dolari, Johnny Depp - 29 de milioane de dolari si altii.

Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: