Banca Romaneasca a ajuns la 86 de sucursale

Data publicarii: 10-05-2007 | Finante-Banci

Banca Romaneasca a deschis in aceasta saptamana doua sucursale: la Sebes si Slobozia, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Institutia financiara are in prezent o retea formata din 86 de sucursale, din care 28 sunt amplasate in Bucuresti. Sucursala Sebes este amplasata in str. Lucian Blaga 77-79, si este o sucursala full service deservind atat segmentul retail cat si pe cel corporate si IMM. Sucursala Slobozia este situata in str. Matei Basarab si este dedicata exclusiv segmentului retail.

Clientii persoane fizice pot obtine la sucursalele Bancii Romanesti din Sebes si Slobozia:

- credite pentru casa de pana la 500.000 de euro, cu o dobanda de 5.9% pe an;

- credite de nevoi personale fara garantii de pana la 10.000 de euro,

- sau credite de nevoi personale cu ipoteca pentru persoanele fizice care doresc sa imprumute sume de pana la 150.000 de euro pe o perioada maxima de creditare de 25 de ani.

De asemenea clientii bancii pot beneficia de oferta de carduri de debit Visa si de credit Mastercard. Un serviciu rapid de transfer de bani prin Western Union, un birou de schimb valutar si un bancomat sunt disponibile la sediile celor doua sucursale.

Pentru companii, Sucursala Sebes a Bancii Romanesti ofera intreaga gama de produse si servicii adresate acestui segment:

- credite pentru acoperirea nevoilor temporare de capital,

- facilitati de creditare,

- solutii de finantare pe termen lung,

- produse de trezorerie & depozite;

- operatiuni documentare, carduri.

Banca Romaneasca acorda de asemenea linii de finantare segmentului IMM, atat societatilor comerciale ( micro, mici si mijlocii ) din industrie, constructii, transporturi, comert, servicii, agricultura, cat si persoanelor fizice autorizate si asociatiilor familiale, pentru finantarea activitatii curente sau pentru investitii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: