Orange si Universal Music lanseaza PrePay Music, un pachet cu sms si acces la Music TV

Data publicarii: 10-05-2007 | IT&C

Orange si Universal Music lanseaza PrePay Music, oferta adresata tinerilor si care cuprinde 150 de sms-uri nationale gratuite si 2 MB de trafic la fiecare reincarcare cu minimum 7 euro in termen de 30 de zile, reduceri de 50% in Orange World pe wap si acces la Music TV si Music Radio.

Orange si Universal Music au creat un website, orangemusic.ro, pentru cei care doresc sa afle stiri din muzica si sa asculte ultimele hituri la Music Radio, informeaza joi operatorul de telefonie mobila. Pe website utilizatorii PrePay Music vor avea posibilitatea sa participe la concursuri tematice cu premii si sa comande tonuri de apel si imagini artisti.

Music Radio este un post de radio ce poate fi ascultat gratuit pe calculator sau prin podcast. Utilizatorii pot alege melodiile preferate din mai multe genuri de muzica. Prin apel la 388 utilizatorii PrePay Music pot asculta Music Radio si pe telefon, gratuit pana la 1 iulie.

Clientii operatorului care aleg planul tarifar PrePay Music vor putea accesa in Orange World site-ul wap, unde pot gasi stiri din muzica, participa la concursuri, comanda tonuri de apel si imagini din catalogul Universal, la tarife cu 50% mai mici decat cele standard si pot viziona pe telefon Music TV.

Orange va organiza o petrecere privata in iunie pentru clientii PrePay Music. Primii 2.500 de utilizatori PrePay Music care trimit la 399 un mesaj gratuit primesc o invitatie pentru doua persoane la petrecerea PrePay Music, la care este invitata Sophie Ellis-Bextor. Concertul artistei va fi transmis live pe site-ul lansat si in Orange World.

"Prin lansarea ofertei PrePay Music, Orange si Universal Music spera sa faca un pas inainte in promovarea in randul publicului tanar a continutului digital legal si sa ii incurajeze pe tineri sa aprecieze calitatea la un pret atractiv", a declarat directorul media si marketing, Universal Music Romania, Mihai Naie.

Orange este lider de piata in Romania cu 8,271 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu aproape 160 milioane de utilizatori pe cinci continente.

La sfarsitul lunii martie, Orange Romania a avut venituri de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 46 de locatii in toata tara.

Universal Music este prima casa de discuri majora din Romania. Parte a grupului Universal Music Group International, compania din Romania a fost infiintata in 2006. Universal Music Group functioneaza ca o retea de subsidiare, joint venture si licentiati in 75 tari.

NewsIn