Sediul bancii portugheze Millennium din capitala a fost achizitionat de First Property

Data publicarii: 14-05-2007 | Imobiliare

Fondul britanic de investitii First Property a achizitionat o cladire de birouri, din apropiere de Piata Victoriei, in care isi are sediul, din luna ianuarie, sucursala in Romania a bancii portugheze Millennium, se arata intr-un comunicat al companiei.

Pe langa achizitia din Bucuresti, First Property Group a mai cumparat alte doua proiecte imobiliare in Polonia si in Marea Britanie, iar valoarea totala a tranzactiei pentru cele trei preluari a depasit 90 de milioane de euro.

Activele administrate de fondul britanic au crescut in urma preluarii celor trei proprietati cu 68%, la 222 de milioane de euro se mai arata in comunicat. Fondul detine proprietati atat in Marea Britanie, cat si in mai multe state din Europa Centrala si de Est.

Imobilul din Bucuresti in care isi are sediul sucursala in Romania a bancii portugheze Millennium are cu o suprafata de circa 1.400 de metri patrati si este localizat pe strada doctor Felix, in apropiere de Piata Victoriei, fiind dezvoltat de catre compania italiana Cefin Real Estate in parteneriat cu First Property Group.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: