Eurisko: Dezvoltatorii vor construi pe viitor si apartamente destinate clasei medii

Data publicarii: 18-05-2007 | Imobiliare

Consultantii companiei imobiliare Eurisko anticipeaza ca, pe viitor, se va produce o intensificare a activitatii de constructie pe segmentul apartamentelor destinate clasei medii, in locatii semi-centrale din capitala si asta din cauza cererilor tot mai mari de locuinte.

Potrivit Eurisko, cele mai tentante zone pentru dezvoltatori sunt Colentina, Obor, Pantelimon, Titan, Vitan, Dristor, Tineretului, Berceni, Militari si Tei, determinate de cererea tot mai mare pentru locuintele noi. In plus, consultantii imobiliari mai spun ca tendinta anilor urmatori va fi ridicarea de complexuri rezidentiale preponderent in localitatile din jurul Bucurestiului ce vor fi incluse in zona Metropolitana.

Avantajul acestora este dat de existenta suprafetelor generoase de terenuri care permit construirea unor ansambluri rezidentiale de amploare, sustinute de noile proiecte de dezvoltare a infrastructurii. Oferta de locuinte va fi din ce in ce mai numeroasa si mai diversificata, ceea ce va transforma piata rezidentiala dintr-una concurentiala a preturilor asa cum este in prezent, intr-o piata concurentiala a calitatii.

Compania Eurisko Consulting a fost fondata in 1997 la Bucuresti si are in prezent circa 100 de consultanti la nivel national.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: