Clientii Distrigaz Sud isi pot plati facturile si prin serviciile Citi

Data publicarii: 30-05-2007 | Finante-Banci

Citibank Romania anunta ca a extins gama de facturi ce pot fi achitate folosind serviciile de plata cu numerar, Easy Payments si UniKasa, prin incheierea unui parteneriat cu Distrigaz Sud, compania de distributie si comercializare de gaze naturale, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Datorita acestui parteneriat, oricare dintre cei peste un milion de clienti ai Distrigaz Sud isi poate plati facturile in peste 50 de locatii din intreaga tara.

"Extinderea gamei de facturi acceptate pentru incasare si concentrarea activitatii de plata in centrele Easy Payments si UniKasa este modul in care Citibank raspunde clientilor dornici sa simplifice aceste activitati administrative", spune Cristela Georgescu, Director General Adjunct, Citibank Romania. "Centrele de plata Easy Payments si UniKasa, create pentru achitarea cu numerar a facturilor, si amplasate in sucursalele Citibank, respectiv in benzinarii Agip si magazine Domo, sunt disponibile inclusiv pentru cei care nu sunt clienti Citibank."

Serviciul Unikasa pune la dispozitia clientilor Distrigaz Sud puncte de plata a facturilor in 13 magazine DOMO din Bucuresti,  Bacau si Constanta, la care se adauga cele 20 de statii Agip din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Pitesti si Targoviste. Serviciul Easy Payments este disponibil la  sucursalele Citibank din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Constanta si Cluj 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.

"Prin serviciile Unikasa si Easy Payments oferite de Citibank, Distrigaz Sud extinde aria modalitatilor de plata a facturii de gaze. Locatiile in care functioneaza sistemele Citi sunt diverse, au un program de lucru extins si sunt amplasate la indemana oricui. Compania noastra doreste sa inlesneasca plata facturii pentru clientii sai, oferindu-le puncte de plata sigure si accesibile, cum sunt cele ale Citibank",  a declarat Marc Hirt, Director General Adjunct Comercializare, Distrigaz Sud.

UniKasa permite tuturor utilizatorilor plata facturilor Distrigaz Sud, Apa Nova, CEZ Electrica Oltenia, Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov) si Zapp intr-un mod simplu si la indemana. Platitorul trebuie doar sa prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scaneaza codul de bare de pe aceasta, plata este inregistrata in sistem si confirmata prin chitanta primita de platitor. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita si convenabila. Serviciul este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citibank.

Sistemul automat de plati cu numerar Easy Payments este bazat pe o varianta a bancomatelor traditionale a caror functie de eliberare numerar este inlocuita cu cea de depunere.  Achitarea facturilor se realizeaza exclusiv cu numerar, fara a fi necesar ca platitorii sa fie detinatori ai unui card sau cont bancar. Tranzactiile se realizeaza rapid, comod si in conditii de siguranta, prin scanarea codului de bare de pe factura, urmata de depunerea efectiva a banilor.  Operatiunile se pot efectua 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, fara plata unui comision. Prin intermediul Easy Payments se pot achita facturi pentru energie termica, electrica, gaze, apa, telefonie mobila si fixa, polite de asigurari, taxe universitare si amenzi. 

Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna lui 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. Citi a lansat Easy Payments in 2000 si a fost prima banca pe piata romaneasca care a oferit un sistem automat de plati cu numerar.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: