Facturile Distrigaz Sud pot fi platite la ATM-urile BCR

Data publicarii: 16-08-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai posesori de carduri BCR, posibilitatea de a plati facturile Distrigaz Sud direct de la ATM, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Facturile emise de catre Distrigaz Sud pentru clientii sai din judetele: Ilfov, Arges, Brasov, Buzau, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Dolj, Olt, Galati, Braila, Vrancea, Gorj, Prahova, Valcea si Bucuresti pot fi platite de la oricare ATM din reteaua BCR fara comision.

Pentru a plati factura Distrigaz Sud prin ATM-urile BCR, clientul posesor de card trebuie sa incheie cu banca o Conventie de prestari servicii bancare. La ATM, posesorul de card va selecta rubrica "Plati facturi" urmind apoi pasii indicati pe ecranul bancomatului.

Un avantaj al utilizarii ATM pentru plata facturilor il constituie faptul ca un posesor de card poate plati, in baza aceleiasi Conventii, si facturile pentru alte persoane, chiar daca locuiesc in alta localitate.

De asemenea, detinatorul de card autorizat poate face platile la orice ATM BCR din oricare localitate, alta decit cea de resedinta. Tot prin ATM pot fi platite ratele la creditele acordate de BCR, alimentate conturile de disponibilitati la vedere si se pot face transferuri intre conturile de carduri BCR.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: