Ibiza House investeste 120 mil euro intr-un proiect imobiliar in Capitala

Data publicarii: 27-09-2007 | Imobiliare

Dezvoltatorul spaniol Ibiza House va aloca 120 milioane euro pentru un proiect imobiliar compus din birouri si locuinte, in Calea Giulesti din Capitala, au anuntat reprezentantii companiei. Ibiza House va ridica pe un teren de aproximativ 10.000 metri patrati, o cladire de birouri cu 18 etaje si doua blocuri cu un total de 120 de locuinte, in Calea Giulesti din Bucuresti. Proiectul se afla in stadiul de aprobare a autorizatiilor, iar reprezentantii companiei estimeaza ca lucrarile vor incepe la sfarsitul anului 2007 sau inceputul anului 2008. Intregul proiect se va intinde pe o perioada de trei ani.

Spaniolii mai detin trei terenuri in Capitala, cu un total de 2,7 hectare, unde vor sa construiasca locuinte si un hotel. Investitia pe fiecare lot de teren va fi de 7 - 8 milioane euro.

Grupul spaniol Ibiza a patruns pe piata romaneasca in anul 2000, fiind printre primii dezvoltatori de complexe rezidentiale din Bucuresti. Pana in prezent, grupul a finalizat trei proiecte - Ibiza Residential, Ibiza Club si Ibiza Golf si are in dezvoltare alte doua - complexul Ibiza Golf Light compus din 36 de vile si respectiv Ibiza Sol compus din 304 aparatamente de lux.

Ultimul proiect al companiei se intinde pe o suprafata de patru hectare de teren in spatele Scolii Americane din soseaua Pipera-Tunari. Complexul dispune de doua piscine cu jacuzzi, teren de minigolf, doua cladiri polivalente, parcare subterana si spatii de depozitare. Complexul are ca termen de finalizare luna octombrie a anului viitor. Toate ansamblurile Ibiza sunt situate in zona de nord a Capitalei.

Ibiza Construct a investit pana in prezent 135 milioane euro in proiecte rezidentiale pe piata romaneasca. In plus, prin parteneriatul realizat cu un alt grup de investitori, de asemenea spanioli, compania va dezvolta in zona comunei Voluntari unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din aria capitalei. Proiectul va fi demarat in 2008, iar valoarea investitiei se va ridica la aproximativ un miliard de euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: