Banca Transilvania a urcat cu pana la 1% dobanzile la depozitele la termen in lei
Data publicarii: 13-11-2007 | Finante-BanciBanca Transilvania a marit, de luni, dobanzile la depozitele in lei ale populatiei si firmelor, cu cel mult 1%, iar pentru depozitul Kid Cont in lei, cu 0,75%, a informat, luni, banca.
Pentru depozitul clasic la o luna, destinat atat populatiei, cat si companiilor, dobanda anuala a urcat de la 6,50% la 7% pe an. Pentru depozilele clasice la trei, sase, noua sau 12 luni, dobanzile anuale au urcat cu 1%, pana la 7,50%, atat pentru populatie, cat si pentru companii. Dobanda pentru depozitele de tip revolving a urcat tot cu 1%, pana la un nivel de 7,25%, caruia i se adauga dobanda la vedere.
Pentru depozitul de economii la vedere, Banca Transilvania a urcat dobanda pentru sumele cuprinse intre 1.000 lei si 10.000 lei cu 0,25% pana la 7% iar pentru depozitele mai mari de 10.000 lei, dobanda a ajuns la 7,50%, printr-o majorare cu 0,5%. Pentru depozitul Anotimpuri, constituit pentru 45 de zile, fara prelungire automata sau capitalizare, dobanda a urcat cu 0,75%, pana la 7,25% pe an.
Dobanda pentru depozitele de tip Kid Cont, destinate copiilor cu varste de pana la 17 ani, a urcat cu 0,75%, pana la 7,50%, a mai informat banca.
Banca Transilvania a pastrat la aceleasi niveluri dobanzile pentru depozitele in valuta sau pentru disponibilitatile din conturile de carduri.
Banca Transilvania (TLV) a afisat un profit net de 53,96 milioane lei (16,07 milioane euro) in trimestrul al treilea din 2007, de peste doua ori mai mare decat rezultatul net obtinut in intervalul similar al anului trecut, ca urmare a dezvoltarii tuturor liniilor de afaceri ale banci.
In intervalul ianuarie-septembrie 2007, Banca Transilvania a deschis 69 de unitati in intreaga tara, astfel ca reteaua teritoriala a ajuns la 410 sucursale si agentii cu peste 5.500 de angajati. La sfarsitul lunii septembrie, Banca Transilvania avea instalate 630 de bancomate.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Opinie Deloitte: UE interzice comertul cu produse obtinute din defrisari. Ce obligatii au importatorii si exportatorii?
- Revolut a ajuns la 4 milioane de clienți persoane fizice în România
- Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Nokian Tyres in obtinerea ajutorului de stat in valoare de 99,5 milioane de euro pentru noua fabrica de la Oradea
- Studiu Deloitte: cheltuielile cu inceperea anului scolar stagneaza in 2024
- Deloitte România a asistat dezvoltatorul imobiliar AFI Europe în achiziția clădirii Bucharest Financial Plaza
- Cushman & Wakefield Echinox: Cererea noua de spatii industriale si logistice in primul semestru, de două ori mai mare fata de suprafata livrata in aceeasi perioada
- Banca Transilvania: BT si Simona Halep continua parteneriatul
- Hidroelectrica aniversează 1 an de la listarea istorică din 2023 la Bursa de Valori București
- România: Decontul de TVA față în față cu Decontul precompletat de TVA: încă 6 luni la dispoziție pentru calibrarea RO e-TVA
- Mihai Kis este noul Director de Vânzări Distribuitori pentru Schneider Electric România, Moldova şi Armenia
- Revolut in 2023: venituri de peste 2,2 miliarde USD și un profit record de 545 milioane USD
- Modalități de îmbunătățire a rentabilității proprietăților comerciale prin amenajări mai rapide: nou studiu
- Hidroelectrica anunță atribuirea contractului pentru retehnologizarea Vidraru
- Hațegan Attorneys: Capacele de PET atașate obligatoriu sticlelor din 3 iulie, conform noii reguli UE
- Opinie Deloitte: Economia circulara in retail. De unde incepe schimbarea?