Raiffeisen Bank acorda credite cu ''3 luni fara rate'' pentru IMM in perioada sarbatorilor

Data publicarii: Astazi, 29-11-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank a lansat promotia "3 Luni Fara Rate" destinata Intreprinderilor Mici si Mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Promotia se aplica creditelor IMM pe termen mediu si lung, acordate pana la 31 decembrie 2007 companiilor cu cifra de afaceri pana la 1 milion de euro.

Caracteristicile ofertei speciale de sarbatori sunt: 3 luni perioada de gratie si zero comisioane de acordare. Astfel, in primele trei luni de la acordare, clientul nu plateste rate din credit ci achita doar dobanda la sold. In plus, clientul este exceptat de la plata comisioanelor de analiza, evaluare garantii si acordare;

Creditele promotionale sunt destinate nevoilor de capital de lucru, investitii, precum si nevoilor nenominalizate. "Perioada de gratie de trei luni va ajuta Intreprinderile Mici si Mijlocii sa depaseasca mai usor necesitatile financiare specifice lunilor de iarna. Astfel clientii nostri vor putea sa-si faca stocuri destinate vanzarilor de sarbatori, sa efectueze platile de sfarsit de an sau sa acorde reduceri clientilor lor" a subliniat Alexandru Ciobanu, director Directia IMM, Raiffeisen Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: