Facturile UPC vor putea fi platite la bancomatele BCR

Data publicarii: 13-05-2008 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, recent, o conventie cu UPC Romania privind plata la bancomatele bancii a facturilor emise de UPC, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Orice detinator de card BCR se poate inrola pentru a putea efectua acest tip de plata in reteaua de ATM-uri BCR. Dorim sa redirectionam clientii de la ghiseele casieriilor la ATM-uri pentru ca le este mai simplu si mai convenabil - beneficiaza de acces 24 ore din 24 si de comision zero la plati facturi si rambursari de rate", a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Printre societatile cu care BCR a semnat conventii de plata a facturilor direct de la ATM-urile sale, la nivel national sau local, se afla societati de telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie energie electrica si gaze.

"Dorim sa determinam o mutatie in cultura bancara, de la numerar la 'banii de plastic', platile electronice fiind de altfel menirea cardurilor", a adaugat Igor Zganjer.á

Totodata, BCR lanseaza o campanie cu premii destinata persoanelor fizice, posesori de carduri emise de banca care incheie, in perioadaá 15 mai - 30 iunie 2008 inclusiv, o conventie pentru efectuarea de plati prin intermediul ATM-urilor si activeaza serviciul pana in data de 20 iulie.á

Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 8 august 2008, acestia putand castiga, prin tragere la sorti, 10 premii constand in aparate foto digitale.

Numarul tranzactiilor la ATM-urile BCR a inregistrat o crestere cu aproape 8% la finele lunii Martie 2008 comparativ cu Martie 2007, ajungand la aproximativ 5 milioane de operatiuni. De asemenea, valoarea retragerilor de numerar de la ATM a crescut cu peste 26%, pana la circa 1,2 miliarde de lei (RON).

Redactia BankNews.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: