Investitie de 80 milioane euro intr-o noua cladire de birouri pe DN1

Data publicarii: 05-08-2008 | Imobiliare

Un nou proiect imobiliar, estimat la 80 milioane de euro si care va oferi 40.172 mp construiti de spatii cu destinatie office si comerciala, va fi construit pe DN1 in apropierea Complexului Comercial Baneasa, a anuntat compania imobiliara EuroMetropola.

Imobilul va fi amplasat pe un teren cu o suprafasa de 7.000 mp si este proiectat pe 10 niveluri din care doua subsoluri rezervate spatiilor de parcare (540 locuri, 15.000 mp), demisol si parter pentru spatiile comerciale (4.600 mp) si etajele unu - sase pentru birouri de clasa A+ (15.400 mp).

Constructia propriu-zisa a proiectului va fi demarata in aproximativ doua luni. Facilitatile oferite viitorilor proprietari incadreaza proiectul in categoria de confort A+.

Dezvoltatorul este o companie cu capital grecesc care se afla la primul proiect de asemenea anvergura in Romania, insa are o vasta experienta in constructii, energie si imobiliare in Europa de Est. Cele mai noi proiecte imobiliare dezvoltate se afla in Bulgaria si sunt din categoria de lux, de tip mixt: rezidential, office si comercial.

NewsIn