Plati fara functionari la ING

Data publicarii: 28-08-2008 | Finante-Banci

ING lanseaza astazi serviciul Plati Express care permite clientilor sa-si plateasca facturile fara comisioane si fara timp pierdut la cozi sau pentru completat formulare.

Serviciul poate fi folosit de orice client ING care are un card ING Cont'Rol sau un card de credit ING, fara sa fie necesara incheierea unui nou contract cu banca. ING Plati Expres este un POS cu Self'Service, unde utilizatorul face plata fara numerar, cu ajutorul cardului ING Card Cont'Rol, cardul atasat contului curent cu dobanda de 8,25%, asemanatoare cu cea a unui depozit, sau cu ING Credit Card.

Pentru efectuarea platii, clientul trebuie sa treaca cardul prin cititor pentru autentificare, sa scaneze codul de bare din factura, sa confirme suma introducand codul PIN, iar la final sa ridice chitanta care dovedeste plata facturii. Potrivit reprezentantilor ING, noul serviciu va fi accesibil in fiecare zi lucratoare si in weekend, intre orele 8.00-23.00. ING Plati Expres poate fi utilizat direct de catre platitor, fara ca acesta sa fie nevoit sa interactioneze cu un functionar.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: