Masinile care stationeaza timp de 7 zile se confisca

Data publicarii: 02-02-2009 | Auto

Masinile parcate pe spatiul public in sectorul 6, care nu-si misca rotile timp de 7 zile, vor fi ridicate, a decis la sfarsitul saptamanii trecute consiliul de sector.

"Sunt vizate in special masinile expuse spre vanzare care stau cu lunile in parcarile amenajate si gratuite", spune Daniel Hustea, director adjunct al Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane Sector 6, citat de ziare.com.

El a precizat ca metoda de depistare a masinilor care ocupa abuziv teren nu e simpla: se vor face insemne cu vopsea pe cauciucuri si asfalt.

"Daca omul isi impinge cu umarul masina, cinci centimetri mai incolo, se considera ca masina a fost miscata, si se reincepe numaratoarea celor 7 zile. Altfel n-avem cum sa facem!", considera Hustea.

Totodata, vor mai fi ridicate si masinile sau remorcile stationate neregulamentar pe carosabil, incurcand circulatia, dar si cele care ocupa locul de parcare al vreunui vecin, platit la ADP.

Aceluiasi regim i se supun si masinile parcate pe trotuar si care nu asigura pentru circulatia pietonilor un spatiu de cel putin un metru.

Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: