Libra Bank a lansat trei pachete de servicii bancare anti-criza pentru medici

Data publicarii: 11-02-2009 | Finante-Banci

Libra Bank a lansat, miercuri, trei pachete de servicii bancare anti-criza, dedicate societatilor si cabinelor medicale, pe care le-a reunit intr-o "trusa bancara de prim-ajutor".

Astfel, primul pachet "Costuri reduse in timp de criza", vizeaza incasarea veniturilor de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) in cont curent deschis la Libra Bank, cu un card de economii Libra Medical Mix, la care banca plateste o dobanda de 13% (la minimum 500 lei pastrati), similar unui depozit, dar permite posesorului acces liber la bani, precum si un comision 0% de administrare a cardului  pe o perioada de 6 luni.

Pachetul "Tratament special pentru economiile tale" cuprinde un card de economii Libra Medical Mix, la care banca plateste o dobanda de 13% (la minim 500 lei pastrati) sau un card Libra Medical Business, cu limite definite de titular pentru fiecare posesor, un credit Hipocrate de pana la 50.000 lei fara garantii reale, intre 50.000 si 120.000 lei, garantat cu gaj si peste 120.000 lei, cu garantie imobiliara. Banca ofera si un bonus de 1% in locul celui de +0,25% pentru medici, la dobanda pentru constituirea unui depozit Hipocrate de minimum 5.000 lei pe termen de cel putin trei luni.

Pachetul "Reteta anti-criza", prevede incasarea veniturilor de la CNAS in cont curent deschis la Libra Bank, constituirea unui depozit Hipocrate de minimum 50.000 lei pe termen de minim 3 luni, cu bonusul permanent pentru medici de +0,25% la dobanda standard, un card Libra Medical Business, cu limite definite de titular pentru fiecare posesor, precum si comision 0% la retragerea de numerar pe card Libra Medical Business de la orice bancomat din Romania.

Libra Bank a mai anuntat ca la operatiunile efectuate prin internet banking activ 24h/24, comisioanele sunt mai mici cu 25% decat in sucursale.

La inceputul lunii februarie, Libra Bank a lansat si un "pachet social" de servicii bancare anti-criza pentru populatie, care ofera posibilitatea de a sparge depozitul constituit inainte de scadenta in cazul intrarii in somaj sau acorda reducere de 10% pentru servicii medicale la unele cabinete agreate de banca.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: