OTP Bank Romania lanseaza un depozit adresat pensionarilor

Data publicarii: 29-04-2009 | Finante-Banci

Incepand cu luna aprilie 2009, persoanele de varsta a treia beneficiaza, din partea OTP Bank Romania, de un nou produs de economisire, depozitul adresat pensionarilor, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

OTP Bank Romania ofera, pentru aceasta categorie de clienti, rate de dobanda pentru depozitele la termen, dupa cum urmeaza: 0.50% peste dobanda standard pentru depozitele la termen in RON si 0.40% peste dobanda standard, pentru depozitele la termen in valuta.

Astfel, pensionarii pot profita de dobanzi anuale avantajoase, de pana la 14.75% pentru depozitele in RON si 7.65% pentru depozitele in EUR. Pentru a beneficia de aceste rate de dobanda mai mari, clientul pensionar trebuie sa prezinte, la sediul Bancii, ultimul talon de pensie in original sau un extras de cont, nu mai vechi de 2 luni.

"Pe langa ratele de dobanda avantajoase, acest tip de depozit vine si cu o serie de alte beneficii, care se pliaza pe nevoile categoriei de clienti careia ii este adresat. Astfel, amintim posibilitatea cresterii ratei de dobanda, datorita efectului de capitalizare a dobanzii, comisioane zero de deschidere si administrare cont curent, comision zero de lichidare a depozitului si comision zero de retragere numerar in ziua scadentei depozitului. Depozitul adresat pensionarilor poate fi constituit numai cu optiunea de lichidare la scadenta, iar dobanzile nu pot fi cumulate cu o alta oferta a bancii", spun reprezentantii bancii.

"Suntem constienti ca fiecare dintre categoriile de clienti carora ne adresam are nevoi specifice, de aceea, produsele pe care le lansam, sunt particularizate. Pensionarii sunt o categorie aparte, care necesita o atentie deosebita, tocmai de aceea am ales sa le oferim, pentru acest tip de depozit, o rata a dobanzii mai mare decat cea standard.", a declarat Laszlo Diosi, Director General OTP Bank Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: