Un sondaj Gecad Net arata ca 45,7% dintre managerii romani isi monitorizeaza angajatii

Data publicarii: 10-09-2009 | HR/Cariere

Un sondaj Gecad Net efectuat in randul a 414 manageri si responsabili IT din companii romanesti arata ca 45,7% dintre managerii romani isi monitorizeaza angajatii, a anuntat compania.

"Managerii romani sunt familiarizati cu solutiile de monitorizare a activitatii angajatilor" , reiese dintr-un recent sondaj efectut de Gecad Net.

Potrivit acestuia, 45,7% dintre respondenti utilizeaza in mod curent solutii software de monitorizare a angajatilor. Sondajul a fost efectuat in perioada martie 2009 - iulie 2009 in randul a 414 manageri si responsabili IT din companii romanesti. Acest procent ridicat indica o adaptare la standardele occidentale de performanta, precum si aplicarea unor metodologii de crestere a eficientei resurselor.

Dintre participantii la sondaj, 26,1% utilizeaza doua sau mai multe aplicatii de monitorizare, in timp ce 19,6% apeleaza la un singur software de acest gen. Cu toate acestea, 35,5% dintre managerii romani se declara multumiti de activitatea angajatilor si nu considera necesara implementarea unui sistem de monitorizare.De asemenea, 18,8% dintre participantii la sondaj  declara ca nu sunt familiarizati cu acest tip de solutii software.

"Sondajul Gecad Net evidentiaza faptul ca managerii romani simt nevoia de a urmari activitatea angajatilor pentru a maximiza eficienta acestora, putand astfel controla costurile si eficienta globala a organizatiei. Toate acestea sunt elemente cu atat mai importante in contextul situatiei economice actuale care impune costuri de productie cat mai mici", explica directorul tehnic in cadrul companiei, Alexandru Molodoi.

Gecad Net este o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.Compania detine in prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller si Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

Compania are in prezent peste 1.200 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele. Printre acestia se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone Romania.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: