Generali Asigurari a numit un nou director comercial

Data publicarii: 13-10-2009 | Finante-Banci

Generali Asigurari l-a numit pe Stefan Vancek in functia de director comecial al companiei si membru al directoratului, el urmand sa se ocupe de dezvoltarea si administrarea canalelor de distributie, a anuntat marti asiguratorul.

De cetatenie slovaca, in varsta de 42 de ani, Vancek a ocupat din mai 2008 functia de director de dezvoltare a afacerilor la Generali PPF Holding in Cehia, iar intre 2005 si 2008 a fost director general adjunct pentru vanzari la Ceska Poistovna, in Bratislava, Slovacia.

Anterior, din 2002 pana in 2005, a ocupat functia de director executiv responsabil de vanzari in cadrul companiei QBE, in Slovacia. De asemenea, a urmat cursuri de specializare in domenii precum analiza financiara, administrare de active si management in asigurari. Este absolvent al Facultatii de Inginerie Civila din cadrul Universitatii Tehnice Slovace.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada comunista, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 91 de agentii si puncte de lucru.

Generali Grup are 476 de companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in lume si peste 84.000 de angajati.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: