Millennium Bank a finalizat procesul de dezvoltare a retelei teritoriale, ajunsa la 74 de unitati

Data publicarii: 10-11-2009 | Finante-Banci

Millennium Bank a anuntat ca a finalizat procesul de dezvoltare a retelei teritoriale, astfel ca poate oferi servicii de retail prin intermediul celor 74 de sucursale din Bucuresti si din cele 17 judete ale Romaniei.

"Unitatile dedicate anterior exclusiv serviciilor de consumer finance au fost dotate cu casierii, astfel incat clientii pot face acum tranzactii si depozite si in aceste sucursale", a precizat banca intr-un comunicat.

Procesul de dezvoltare a retelei Millennium Bank a inceput in iulie si s-a desfasurat in fostele centre de credit aflate in 15 orase - Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures. Procesul a fost completat de un program extins de traininguri interne, potrivit bancii.

In prezent, Millennium Bank are 74 de sucursale in Bucuresti si in 17 judete. Millennium Bank, subsidiara liderului pietei bancare private din Portugalia, grupul Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

Cu aproape doi ani in urma, banca isi anunta intentia de a deschide 40 de unitati in 2008, dubland aproape reteaua cu care a intrat pe piata in toamna lui 2007.

NewsIn