Cea mai ieftina locuinta la Targul National Imobiliar este o garsoniera de 34.900 euro (TVA inclus)

Data publicarii: 13-11-2009 | Imobiliare

Cea mai ieftina locuinta scosa la vanzare in cadrul celei de-a 10-a editii a Targului National Imobiliar este o garsoniera de 34.900 de euro cu TVA inclus si loc de parcare, au declarat organizatorii TNI.

Conform acestora, garsoniera are o suprafata de 42 metri patrati. Respectiva locuinta este situata in ansamblul Fortuna Residence din Soseaua Alexandriei, care cuprinde noua blocuri, dintre care trei deja finalizate.

Cea mai scumpa locuinta scosa la vanzare cu ocazia TNI, eveniment ce se desfasoara in perioada 12-15 noiembrie la Palatul Parlamentului, este un apartament cu patru camere situat in ansamblul rezidential Lotus Cismigiu la pretul de 308.000 euro, fara TVA. Acesta dispune de finisaje de lux, iar cumparatorul unei astfel de locuinte primeste cadou o limuzina Audi A4. Tot un autoturism fabricat de acelasi constructor german primesc si cumparatorii apartamentelor cu doua si trei camere din acest complex rezidential, insa aceste masini sunt din clase inferioare. Totodata, locurile de parcare se platesc separat.

Pentru a-si atrage cumparatorii, dezvoltatorii imobiliari ofera bonusuri de la locuri de parcare, pana la boxe si mobilier pentru bucatarii. Totodata, in ceea ce priveste modalitatea de plata, avansul cerut a scazut in prezent la numai 5% din valoarea imobilului.

Una dintre cele mai interesante oferte este cea a a dezvoltatorului Poiana Florilor - Salaj, care primeste ca avans fie un autoturism, fie casa veche a clientului.

Organizatorii au mai precizat ca la Targul National Imobiliar sunt prezenti 65 de companii imobiliare si ca 90% dintre locuintele prezentate sunt in Bucuresti, celelalte fiind situate in Ilfov si Valea Prahovei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: