Mihai Popescu, fost manager la Alico, este noul director general al Aviva Romania

Data publicarii: 31-05-2010 | Finante-Banci

Mihai Popescu este noul director general al Aviva Romania, incepand cu 31 mai, dupa ce anterior a ocupat pozitia de director de marketing si vanzari al Alico Asigurari (fosta AIG Life), inlocuindu-l astfel pe Shah Rouf la conducerea companiei, a anuntat asiguratorul.

Shah Rouf a parasit compania Aviva Romania in februarie 2010, pentru a ocupa pozitia de director general al Aviva Sri Lanka.

Mihai Popescu s-a alaturat companiei Alico (fosta AIG) din anul 2003 ca manager Financial Institution&Group Management Division, iar in 2008 a fost promovat in functia de chief Marketing Officer.

Grupul Aviva este prezent pe piata din Romania prin Aviva Asigurari de Viata, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat si Aviva Investors Romania (achizitionata pe 30 noiembrie 2007).

Aviva si-a inceput activitatea de asigurari de viata in Romania in 2000, avand un portofoliu de peste 50.000 de clienti (excluzand asigurarile credit life) si fonduri in administrare de 27 milioane lire sterline.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: