Functionarul care a furat 40.000 de lei din conturile clientilor folosea banii la jocuri de noroc

Data publicarii: 16-08-2010 | Diverse

Functionarul de la o sucursala BRD din Sectorul 6 al Capitalei, care a furat 40.000 de lei din conturile clientilor, folosea banii la jocurile de noroc, el returand intreaga suma cand a fost descoperit, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai Politiei Capitalei.

Potrivit acelorasi surse, sase clienti ai bancii au fost prejudiciati, dar si-au recuperat banii. Pentru a nu fi descoperit cand clientii pagubiti veneau sa scoata bani sau cereau extrase de cont, operatorul de ghiseu de la BRD Sector 6 acoperea sumele extrase ilegal din conturile acestora cu bani din conturile altor persoane, au mai spus sursele NewsIn.

Un barbat in varsta de 22 de ani, angajat in functia de operator ghiseu la o agentie bancara din Bucuresti, este urmarit penal, dupa ce a retras 40.000 de lei din conturile clientilor, fara autorizatie, informeaza Politiei Capitalei intr-un comunicat remis NewsIn.

Potrivit comunicatului, tanarul a efectuat retrageri succesive de numerar din conturile clientilor bancii prin falsificarea documentelor justificative. Astfel, a obtinut suma de 40.000, pe care a cheltuit-o in interes personal.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6,pentru delapidare, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, angajatul bancii fiind in stare de libertate, se mai arata in comunicatul Politiei Capitalei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: