Ilinca Paun este noul managing director al Colliers International

Data publicarii: 07-10-2010 | Imobiliare

Colliers International, unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare, a anuntat miercuri promovarea Ilincai Paun in functia de managing director al companiei, incepand cu luna octombrie, potrivit unui comunicat.

"Dupa o cariera de 10 ani in vanzari si management in cadrul Colliers, promovarea Ilincai este un pas firesc prin care dorim sa ne consolidam echipa de management si pozitia de lider al pietei de consultanta imobiliara din Romania", a declarat Bogdan Georgescu, managing partner al Colliers International.

Ilinca Paun se va ocupa de coordonarea activitatilor comerciale si administrative ale companiei, incluzand vanzari, marketing, cercetare de piata, dar si de mentinerea si dezvoltarea culturii interne. De asemenea, ea va lucra cu directorii de departament pentru a asigura implementarea strategiei si a obiectivelor companiei.

Ilinca Paun are 36 de ani, este de profesie arhitect si s-a alaturat echipei Colliers in 2000.

Colliers International este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare, cu mai mult de 15.000 specialisti care lucreaza in 480 de birouri din 61 de tari. Subsidiara a FirstService Corporation, Colliers ofera o gama larga de servicii clientilor finali, dezvoltatorilor si investitorilor, de la brokeraj, property si asset management, project management, investitii si consultanta, evaluari si pana la studii de piata sau produse adresate bancilor. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: