Transgaz va plati BCR Asigurari de Viata 3 mil. euro pentru servicii de asigurari de sanatate

Data publicarii: 29-11-2010 | Finante-Banci
Transportatorul national de gaze naturaleTransgaz a atribuit BCR Asigurari de Viata contractul de servicii de asigurari voluntare de sanatate de tip suplimentar pentru angajatii companiei, in valoare de 3 milioane euro, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe e-licitatie.ro.

Potrivit anuntului, "valoarea de 3.000.000 euro reprezinta valoarea primei de asigurare pentru intreaga durata a acordului cadru -3 ani- pentru un numar de circa 1.500 angajati (circa 5.000 angajati/asigurati/fiecare an) (maxim 200 euro/asigurat/an)".

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa, la care au fost primite doua oferte. Finantarea va proveni din surse propii ale companiei.

Transportatorul national de gaze Transgaz este detinut de statul roman, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri avand 73,5% din capitalul social, Fondul Proprietatea aproximativ 15%, iar restul de 11,5% reprezinta actiunile libere (free-float), care se tranzactioneaza la BVB.

BCR Asigurari de Viata a fost preluata, impreuna cu BCR Asigurari, de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) de la fostul actionar majoritar, Banca Comerciala Romana (BCR), in urma unei tranzactii cu Erste Bank. 

 

NewsIn