Grecia, Marea Britanie si Germania, in topul tarilor care angajeaza romani! Vezi oferta de joburi vacante!

Data publicarii: 07-03-2011 | HR/Cariere


Daca in Romania inca este o problema gasirea unui loc de munca, alte tari mai dezvoltate care au iesit din recesiune inca de anul trecut, au reluat angajarile in diferite domenii pentru care sunt disponibile joburi si pentru romani. In prezent, oferta de locuri de munca in strainatate reuneste circa 23.000 de posturi, in 36 de tari. Majoritatea pozitiilor se adreseaza celor care vor sa se angajeze cu un contract de munca sezonier, fie in domeniul turismului, fie in agricultura.


Potrivit portalului Tjobs, care reuneste oferta de locuri de munca in strainatate, tara din care vin cele mai multe joburi pentru romani este Grecia, unde se pot angaja aproape 7.000 de romani.
Peste 4.600 de posturi sunt disponibile in Marea Britanie, in timp ce Germania ofera peste 2.000 de locuri de munca.
 
Majoritatea joburilor oferite sunt in tari europene, dar cei interesati isi pot gasi un loc de munca si in Statele Unite, Insulele Caraibe sau pe vasele de croaziera, precum si in Orientul Mijlociu, in tari precum Dubai, Qatar sau Kuweit.

Ai avea curajul sa te angajezi acum intr-o tara araba? Cele mai banoase joburi din regiune!
 
Odata cu luna martie se observa cresterea numarului de oferte pentru muncile sezoniere, asa ca prima pozitie intr-un top al ofertelor imediate de angajare este ocupata de joburi in hoteluri si turism - 8.300 de oferte, precum si restaurante - 1.200, agricultura - 1.200 de joburi sau vase de croaziera - 1.000 de posturi.

 

citeste mia mult: incont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: