OTP Bank Romania lanseaza serviciul e-commerce

Data publicarii: 12-06-2012 | Finante-Banci

  • Standarde internationale 3 D Secure, pentru MasterCard si Visa
  • Extinderea business-lui traditional la vanzare de produse si/sau servicii prin internet
  • Cresterea veniturilor incasate din vanzari si/sau prestari servicii ale comerciantilor

OTP Bank Romania anunta lansarea serviciilor e-commerce,  destinate companiiilor care comercializeaza produse si servicii prin internet, dar si municipalitatilor, pentru incasarea on-line a taxelor si impozitelor locale.

OTP Bank Romania sustine activitatea partenerilor sai clienti persoane juridice, atat in magazinele traditionale, prin intermediul terminalelor POS de ultima generatie, cat si in magazinele virtuale, prin intermediul serviciului e-commerce. 

Clientii care aleg solutiile de plata cu cardul oferite de OTP Bank Romania beneficiaza de multiple avantaje precum: 

  • compatibilitate cu standardele 3D Secure furnizate de Visa (Verified by Visa) si MasterCard (MasterCard Secure Code), pentru limitarea riscului de frauda prin card;
  • asistenta tehnica specializata la configurarea website-ului, dar si la procesarea tranzactiilor prin carduri pe internet.
  • decontarea tranzactiilor on-line in termen de 1 zi lucratoare de la autorizarea acestora;
  • comisioane atractive care sa sustina dezvoltarea comertului pe internet, dar si o mai buna incasare a taxelor si impozitelor locale de catre municipalitati.

"Extinderea business-lui traditional la vanzarea de produse si servicii prin internet raspunde asteptarilor unui mediu de afaceri dinamic. Pentru OTP Bank Romania, este o prioritate sa identificam noi solutii care pot veni in sprijinul clientilor nostri si care le pot oferi un avantaj de piata competitiv. Avem convingerea ca noul serviciu e-commerce reprezinta un sprijin real si pentru administratiile publice locale, in procesul de incasare on-line, prin carduri bancare, a taxelor si impozitelor locale”, a declarat Adrian Chichita, Director Directia Carduri, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: