Doua dintre cele trei premii importante ale campaniei VISA te trimite la Jocurile Olimpice Londra 2012 au fost castigate de clienti ai Bancii Transilvania

Data publicarii: 27-06-2012 | Finante-Banci

Campania "VISA te trimite la Jocurile Olimpice Londra 2012” a adus noroc clientilor Bancii Transilvania, asa incat doua dintre cele trei premii mari au fost castigate de doua persoane care utilizeaza cardurile VISA BT. Este vorba de Tunde Czap, din Baia Mare si de Stefan Deju, din Buhusi, care au astfel ocazia de a participa la cel mai important eveniment sportiv al anului. 

Fiecare premiu consta intr-o excursie pentru cate doua persoane, la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice - pentru primul client, respectiv la ceremonia de inchidere - pentru cel de al doilea client. De asemenea, castigatorilor le este asigurat transportul si cazarea la un hotel de lux din Londra. Inscrierea in promotie s-a facut automat, in momentul in care clientii au facut platile la comercianti, cu cardurile VISA BT, in perioada aprilie - mai a.c. Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, efectuata la nivel national de reprezentantii VISA Romania.

Banca Transilvania sustine cresterea gradului de utilizare a cardurilor pentru achitarea de servicii si produse, proiectele sale in acest sens generand o crestere de 20% a numarului de tranzactii realizate in acest mod, la comercianti - in luna mai a.c., fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

BT este cel mai mare emitent de carduri VISA din Romania, cu peste 1.500.000 de carduri VISA in piata. Banca Transilvania are o cota de piata de 15% in ceea ce priveste cardurile, iar oferta sa cuprinde 19 tipuri de carduri - de debit si de credit.