Tagor introduce noul concept Mini-camera in proiectul rezidential Adora Urban Village

Data publicarii: 18-01-2013 | Imobiliare

Adora Urban Village, complexul rezidential ce urmeaza sa fie finalizat in aceasta primavara de catre Tagor, introduce inca un nou concept pentru Romania, pe langa premiera "urban village” menita sa creeze o comunitate puternic legata de viata orasului si totusi ancorata solid in calmul specific vietii rurale. Este vorba de "mini-camera”, o premiera care ofera spatiu functional suplimentar viitorilor locatari din Adora Urban Village. 

Conceptul de "mini-camera” inseamna un spatiu suplimentar in toate garsonierele, apartamentele de doua camere si in unele apartamente de trei camere de la Adora Urban Village, ce poate fi folosit in diferite moduri de catre locatari, fara niciun cost in plus la achizitia locuintei. 

"Aceasta este o revolutie pe piata imobiliara din Romania, inspirata de piata de profil din New York, unde apartamentele au suprafete limitate: la acelasi pret, cumparatorii apartamentelor din Adora primesc gratuit spatiu suplimentar inteligent pe care sa il exploateze dupa dorinta. Fie ca va fi o camera pentru hooby-uri, un mic birou, un spatiu de joaca pentru copii, un dormitor sau orice altceva, mini-camera este o inovatie creata prin compartimentarea inteligenta a spatiului din apartamente. Aduce valoare suplimentara investitiei in locuinta”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor - compania care dezvolta Adora Urban Village in suburbiile Bucurestiului, la numai 10 km distanta de centrul Capitalei.

Conceptul de Mini-camera este bazat pe interpretarea compartimentarii interioare care permite proprietarului/locatarului sa foloseasca in mod inteligent spatiul disponibil, dupa cum cred de cuviinta. De aceea, la Adora Urban Village, garsoniera are 1,5 camere, apartamentul cu doua camere are 2,5 camere iar apartamentul cu trei camere are 3,5 camere. 

Adora Urban Village este un complex cu 12 blocuri situat in sud-vestul Bucurestiului, care va avea in total 548 de apartamente. Tagor impreuna cu Patron Capital investesc in total 34 de milioane de euro in acest complex din care primele doua blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date in folosinta in martie 2013. Adora Urban Village este situat la 10 km de Piata Unirii, in Cartierul Independentei, un cartier nou aflat in plina dezvoltare langa Soseaua Alexandriei.

Complexul este deja conectat la toate utilitatile orasului (apa curenta, canalizare, gaz, electricitate), are un drum de acces asfaltat nou, conexiuni prin fibra optica in fiecare apartament si, cel mai important, toate materialele de constructie si metodele folosite sunt la standarde internationale. 

Despre Tagor

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce in Romania investitii in valoare de pana la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004. 

Tagor este partenerul operational in Romania in cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 2 miliarde de dolari. 

Pe langa proiectul Adora din sud-vestul Bucurestiului, Tagor intentioneaza sa construiasca locuinte in  Arad, Timisoara si Oradea,  precum si in alte zone ale Capitalei, in viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate sa demareze in cursul acestui an.