Cele mai mari 3 firme de retail se bat pe angajati. In ce ORASE te poti angaja ACUM

Data publicarii: 18-03-2013 | HR/Cariere

Reteaua de magazine Profi, care are in plan angajarea a 1.000 de romani in acest an, intentioneaza sa ajunga la un numar de 160 de magazine pana in luna mai si sa urce pe locul 2 in topul retailerilor, dupa Mega Image si in fata lui Lidl.

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, continua sa deschida noi magazine in 2013. Lantul de supermarket-uri are o puternica prezenta mai ales in Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov si Targoviste.

Joburile vacante la Mega Image in momentul de fata sunt de asistent achizitii, contabil, asistent, specialist etichetare si tax manager la sediul central, precum si de casier, lucrator comercial, vanzator si asistent in magazinele din teritoriu. Vezi posturile aici.

Retailerul german Lidl recruteaza in prezent sefi de magazine, adjuncti de sefi de magazine, casieri, vanzatori, dar si manageri de proiecte speciale si asistenti manageri. Unul dintre posturile speciale scos la concurs este cel de Responsabil Expansiune Bucuresti.

Orasele in care Lidl cauta personal de conducere sau de executie sunt Arad, Targu-Mures, Zarnesti, Suceava, Campulung Moldovenesc, Pitesti, Curtea de Arges, Iernut si Bucuresti. Vezi lista completa a joburilor aici.

Profi recruteaza in momentul de fata casieri si lucratori comerciali in orasele Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Oradea, Craiova, Lugoj si Bucuresti. Conditiile la angajare sunt experienta in comert, amabilitate, dinamism, spirit comercial si disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi.

Reteaua de magazine Profi mai cauta si alte tipuri de specialisti: tehnician IT si operator sisteme de monitorizare video. Vezi lista joburilor la Profi aici.