Garanti Bank dubleaza suma pe care o primesc cei care folosesc ATM-urile BancoSmart pentru tranzactiile de schimb valutar

Data publicarii: 28-03-2013 | Finante-Banci

Oricine schimba euro la bancomatele Garanti BancoSmart poate primi inca o data suma schimbata

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala lanseaza campania "Schimbi si primesti dublu!” prin care oricine schimba euro la bancomatele sale inteligente poate primi inapoi echivalentul in lei al sumei schimbate.

Pana pe 14 aprilie, oricine face o trazactie de schimb valutar fara card prin ATM-urile Garanti BancoSmart intra in mod automat in tragerea la sorti organizata zilnic, pentru a primi inapoi echivalentul in lei al sumei schimbate. 

Pentru a intra in tragerea la sorti, orice schimb valutar efectuat fara card trebuie precedat de completarea numarului de telefon mobil in ecranul dedicat.

 ATM-urile BancoSmart prezinta multiple functionalitati de care se pot bucura atat clientii, cat si cei care inca nu au un cont deschis la Garanti Bank. In prezent, oricine poate face la BancoSmart un schimb valutar, poate plati datoria la Bonus Card, achita facturi la utilitati sau poate sa reincarce o cartela telefonica. La acestea se adauga binecunoscutele servicii de depunere si retragere numerar. 

"Prin campania «Schimbi si primesti dublu!» dorim sa incurajam utilizarea bancomatelor noastre inteligente, astfel incat oricine din Romania sa beneficieze de avantajele pe care acestea le ofera”, spune Togay Can, Alternative Delivery Channels Manager in cadrul Garanti Bank.

Detaliile campaniei impreuna cu toate informatiile privind serviciile BancoSmart sunt disponibile pe bancosmart.garanti.ro.

La inceputul anului trecut, Garanti Bank a lansat un pachet de servicii unic prin care oricine poate face tranzactii la ATM-urile sale, cu sau fara card, in toata tara. 

Volumul tranzactiilor realizate prin BancoSmart a crescut in 2012 cu 44% ca valoare si cu 28% ca numar, ajungand la 257.000 tranzactii. 

In prezent, Garanti Bank detine cea mai extinsa retea de bancomate inovatoare din tara, cu 244 de ATM-uri.