Millennium Bank lanseaza un depozit care rasplateste clientii cu pana la 300 de lei pentru produsele suplimentare achizitionate

Data publicarii: 02-04-2013 | Finante-Banci

Millennium Bank lanseaza Depozitul cu Extra Beneficii care rasplateste clientii cu un bonus de pana la 300 de lei pentru produsele suplimentare achizitionate. Depozitul este disponibil in lei pentru fondurile noi si ofera o dobanda anuala de 6,5% pe o perioada de trei luni, care il plaseaza printre cele mai avantajoase produse de economisire pe termen scurt de pe piata. Aceasta campanie promotionala, denumita "Fii chibzuit cu economiile tale”, se desfasoara in perioada 1 aprilie-30 iunie 2013 si se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor existenti.

Clientii noi care isi deschid un Depozit cu Extra Beneficii primesc pana la 300 de lei bonus pentru produsele suplimentare pe care le achizitioneaza pe perioada campaniei. Pentru deschiderea unui Cont de salariu sau de pensie si pentru incasarea respectivelor venituri, clientii sunt rasplatiti cu un bonus de 100 de lei, la fel ca in cazul contractarii unui card de credit. Pentru achizitionarea unui descoperit de cont, acestia primesc un bonus de 50 de lei, la fel ca in cazul in care recomanda un client nou care isi deschide un Cont de salariu/ pensie sau un Depozit cu Extra Beneficii. Pentru clientii existenti, valoarea maxima a bonusului poate ajunge pana la 200 de lei, pentru contractarea unui card de credit, a unui descoperit de cont si pentru recomandarea unui nou client.

Depozitul cu Extra Beneficii permite denuntarea in avans fara pierderea totala a dobanzii, banca oferind clientilor 50% din dobanda calculata pana la momentul denuntarii in avans. Depozitul poate fi deschis in sucursale si prin intermediul serviciului Call Center.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro si in sucursale.