Banca Comerciala Carpatica lanseaza promotia Credite ipotecare cu dobanda fixa si evaluare gratis

Data publicarii: 02-04-2013 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica lanseaza promotia "Credite ipotecare cu dobanda fixa si evaluare gratis”, oferta fiind valabila pana in 19 mai 2013 si se adreseaza clientilor persoane fizice care acceseaza creditele ipotecare in RON: OneSmart cu ipoteca, Prosper si Casa9. 

Pe parcursul campaniei clientii beneficiaza de o dobanda fixa de 9,45% in primul an de creditare si de o dobanda variabila avantajoasa pentru restul perioadei de creditare. Alt avantaj al acestei promotii este sustinerea de catre Banca Comerciala Carpatica a costului evaluarii imobilului adus in garantie, in limita a 600 de RON. In plus, promotia include si o reducere de 3 puncte procentuale de la dobanda standard la cardul de credit MasterCard wwShopping, in conditiile in care clientul opteaza pentru acest tip card special creat pentru cumparaturile pe internet.

"Observam o inclinatie spre moneda nationala in accesarea creditelor si oferim celor care doresc sa  obtina un credit ipotecar o promotie care sa ii incurajeze in acest sens. Sustinem astfel, tendintele pietei si totodata solicitarile consumatorilor”, declara Georgiana Coanda, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica. 

Banca Comerciala Carpatica nu percepe comisioane pentru creditele OneSmart cu ipoteca, Prosper si Casa 9. Acestea pot fi intrebuintate pentru achizitionarea, construirea, extinderea sau reamenajarea locuintei sau pentru preluarea altor credite de consum si/ sau de investitii imobiliare. Mai multe detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orica unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila. 

Banca Comerciala Carpatica

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In prezent, banca detine o retea teritoriala vasta acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.