Conducerea CFR SA a prezentat Bancii Mondiale planul de management al companiei

Data publicarii: 04-04-2013 | Economie

Conducerea Companiei Nationale de Cai Ferate CFR le-a prezentat oficialilor Bancii Mondiale planul de management al companiei, potrivit unui comunicat de presa remis, miercuri, AGERPRES.

'Conducerea Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA a avut marti, 2 aprilie a.c., o intalnire cu delegatia Bancii Mondiale. Cu aceasta ocazie, directorul general al CFR SA, Dimitris Sophocleous, a prezentat oficialilor Bancii Mondiale, veniti din Statele Unite ale Americii, punctele cheie ale strategiei de transformare pozitiva a companiei, potrivit planului de management si planului de administrare', se arata in document. 

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA demareaza, in luna aprilie, procedura de recrutare a noului management, continuand implementarea angajamentelor asumate fata de institutiile financiare internationale. 

CFR SA, care este una dintre cele mai mari companii din Romania, cu aproximativ 23.000 de angajati, va derula aceasta procedura in colaborare cu cel putin trei firme independente, specializate in recrutarea resurselor umane, pentru selectarea personalului pentru cele cinci posturi de Chief Officer. 

In paralel, se va desfasura si procedura de selectie a candidatilor pentru ocuparea celor sapte posturi vacante de director, procedura care va fi efectuata de o comisie interna a companiei, conform prevederilor Codului Muncii si ale Contractului Colectiv de Munca. 

Conducerea CFR SA urmareste cresterea cifrei de afaceri prin imbunatatirea relatiei de business cu actualii clientii, dar si prin identificarea unor potentiale noi zone pentru a creste veniturile. Intre timp, compania a inceput discutiile cu furnizorii pentru a obtine scaderea pretului de achizitionare a energiei electrice.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: