Promotie de primavara: Volksbank ofera Creditul cu Economii, un credit de consum cu dobanda fixa 12%

Data publicarii: 09-04-2013 | Finante-Banci

Volksbank ofera creditul de consum in lei, cu o dobanda promotionala fixa - de 12,00%, cu 2,5 puncte procentuale mai mica decat dobanda standard, de 14,50% si rasplateste clientii buni platnici prin acordarea lunara a unui bonus, intr-un Cont de Economii deschis la Banca.

Promotia este valabila in perioada aprilie-mai 2013. Clientii care vor contracta un credit de consum in aceasta perioada, vor beneficia de o dobanda redusa pe toata durata contractului si, in plus, banca va returna lunar, 5% din valoare dobanzilor platite la credit intr-un Cont de Economii, oferit gratuit, fara comision de deschidere si fara comision de administrare.

”Prin oferirea unui bonus in Contul de Economii vrem sa incurajam un comportament corect al clientilor atunci cand vine vorba de rambursarea sumelor imprumutate. Acordarea bonusului este conditionata de plata la timp a ratelor”, declara Marius Istrati, Seful Departamentului Dezvoltare Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

In cazul Creditului cu Economii, Volksbank nu percepe comision de analiza, si nici comision de administrare a creditului. Banca ofera in mod gratuit o asigurare de viata pentru beneficiarul creditului, pe toata durata imprumutului. 

In plus, clientii care contracteaza acest tip de produs, pot economisi si sume suplimentare in Contul de Economii pe care il primesc gratuit, bucurandu-se de beneficiile acestuia: acces la bani oricand si dobanda avantajoasa bonificata zilnic.

La un credit de 45.000 de Lei, contractat pe 5 ani, rata lunara este de 1002 lei, DAE este de 12,71% (include comisionul de cont curent, de 1 leu si rata dobanzii de 12%). In primele luni, bonusul rambursat de banca depaseste 20 de lei lunar, ajungand la 753 de Lei cumulat pe toata durata creditului.

Caracteristici credit:

  1. Suma maxima: 70.000 de Lei
  2. Durata maxima: 5 ani

Beneficii: 

  • Asigurare de viata oferita gratuit, pe toata durata creditului
  • Bonus lunar de 5% din dobanda platita lunar, returnat in Contul de Economii
  • Cont de Economii oferit gratuit, cu dobanda 5%

Despre Volsbank

Fondata in 2000, Volksbank este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 150.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 4.4 miliarde Euro.

Banca are 130 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari.

Volksbank isi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partner de incredere al acestora.