Traininguri pentru antreprenori si analisti financiari marca Efin.ro

Data publicarii: 11-04-2013 | Finante-Banci

Astazi, mai mult ca oricand, oamenii de afaceri si angajatii din banci au nevoie de traininguri cat mai specializate, care sa raspunda unei societati in continua schimbare, dar si unui mediu concurential tot mai acerb. Trainingul si pregatirea in domeniul financiar reprezinta doua conditii absolute pentru angajatii companiilor si ai institutiilor financiare.

Intelegand importanta unor cursuri de specialitate, portalul de servicii financiare www.Efin.ro a dezvoltat in cadul site-ului o sectiune de Traininguri dedicate antreprenorilor, directorilor, managerilor, contabililor, dar si angajatilor din banci si institutii financiare, implicati in activitatea de vanzare si analiza a creditelor sau finantarilor catre companii. Cursurile specializate sunt sustinute de Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu, Managing Partneri ai Efin.ro, cu o bogata experienta in domeniul financiar-bancar, dar si antreprenorial.

"O oferta de produse si servicii care sa raspunda asteptarilor clientilor si specializarea angajatilor sunt conditii fara de care companiile/institutiile financiare au sanse minime de a se impune pe o piata agresiva si aflata in recul. Devenind tot mai constienti de aceste lucruri, am luat decizia de a crea o serie cursuri care sa vina in ajutorul oamenilor de afaceri si ai angatilor din banci care trebuie sa inteleaga si sa aprofundeze notiunile financiare in contextul operatiunilor si dezvoltarii firmei si sa gaseasca solutii cu aplicabilitate imediata in institutiile pe care le reprezinta, intr-un mediu economic deloc prietenos”, a declarat Dragos Cabat, Managing Partner al Efin.ro.

In cadrul cursurilor de pregatire pentru antreprenori vor fi abordate, intr-un limbaj clar si concis, teme precum:

  • - Analiza financiara pentru antreprenori
  • - Planificarea si dezvoltarea afacerii
  • - Finantarea planului de afaceri. Prezentarea informatiei
  • - Structurarea si negocierea finantarilor
  • - Valoarea in timp a banilor pentru antreprenori
  • - Evaluarea strategica a afacerii

In ceea ce priveste cursurile de pregatire pentru analisti financiari se va pune accent pe analiza financiara a companiilor si proiectelor de investitii, precum si pe finantarea planului de afaceri din perspectiva analistilor financiari.

Trainingurile vor oferi o privire de ansamblu asupra principalelor subiecte care se afla in centrul atentiei oamenilor de afaceri/bancheri: fidelizarea clientilor si atragerea unora noi.

Printre participantii la cursurile organizate de Efin s-au numarat angajati ai OMV Petrom, clienti ai BPP Professional Education Romania, BCR, Bancpost, Alpha Bank Romania etc.

Dragos Cabat, CFA, MBA, a sustinut traininguri ca:

  • - Analiza financiara a companiilor (Petrom, 2009)
  • - Analiza financiara si de risc (BCR, 2010, Alpha Bank, 2010, Banca Anglo Romana, 2011, Bancpost, 2012, 2013, Garanti 2012)
  • - Performance presentation skills (BPP, 2011)
  • - Managerial Economics, Programul MBA Romano-Canadian, 2012

La randul sau, Catalin Dumitrescu a sustinut cursurile:

  • -Programe de training si pregatire ofiteri bancari (Bancpost, 2005-2007)
  • -Analiza financiara si de risc (BCR, 2010)

Despre Efin.ro

Lansat in 2009, portalul financiar www.eFin.ro, lider pe piata serviciilor financiare online din Romania, promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare pentru toate categoriile de beneficiari: persoane fizice, IMM-uri, companii. Efin.ro ofera instrumente financiare precum Credit Scoring pentru persoane fizice, RisCo - verificare firme pentru companii, precum si posibilitatea de monitorizare a portofoliului de clienti din punct de vedere al bonitatii financiare, privind comportamentul la plata si juridic.