Vodafone lanseaza abonamentele RED, cu convorbiri si mesaje nelimitate in orice retea si cel mai extins pachet de beneficii de pe piata

Data publicarii: 12-04-2013 | IT&C

  • Noile pachete RED includ convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala, precum si trafic generos de Internet mobil
  • La activarea abonamentului, clientii RED pot cumpara un smartphone de top cu doar 1 Euro si pot opta pentru un smartphone nou in fiecare an, printr-un program special
  • Serviciile de stocare si protectie a datelor, Vodafone Cloud si Vodafone Protect, sunt incluse gratuit in pachetele RED
  • Clientii care opteaza pentru RED primesc serviciul Zonga gratuit, pe toata perioada abonamentului, alaturi de alte beneficii

Vodafone Romania lanseaza astazi noile abonamente RED, care permit clientilor nostri sa comunice fara griji in orice retea nationala si sa se bucure de cel mai extins pachet de beneficii de pe piata. Cu noile abonamente RED, utilizatorii pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in orice retea nationala,  beneficiaza de trafic de Internet mobil inclus si de un smartphone nou in fiecare an, precum si de o gama variata de aplicatii, oferite gratuit.  

Vodafone lanseaza trei pachete RED, fiecare dintre ele incluzand optiunea de a cumpara un smartphone de top, pentru doar 1 Euro:

-RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna. In plus, clientii care opteaza pentru RED 29 pot achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 Euro;

-RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clientii care activeaza RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 Euro;

-RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clientii ce incheie un contract RED 65 pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 Euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps.

"Portofoliul RED reprezinta un concept unic pe piata, ce permite utilizatorilor Vodafone sa comunice cu adevarat fara nicio grija, prin convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea. In plus, pachetele includ trafic de date generos, precum si achizitia de smartphone-uri performante, la pretul de numai 1 Euro. Pachetele RED sunt gandite sa ofere combinatia ideala de beneficii la cel mai bun pret, aducand utilizatorilor adevarata libertate de comunicare, simplitate si usurinta in folosirea serviciilor noastre. In curand, cu vitezele 4G de pana la 100 Mbps, clientii nostri vor beneficia de cea mai buna experienta de Internet, cel mai rapid acces la aplicatii, continut video, jocuri online si streaming HD”, a declarat Andrea Rossini,  Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Cu programul exclusiv Smartphone nou in fiecare an, clientii ce semneaza sau prelungesc un contract RED au acces la cele mai noi modele de smartphone-uri, in fiecare an, la preturi accesibile. Pentru a beneficia de acest serviciu, utilizatorii pot plati, timp de 12 luni, 10 Euro/luna la abonamentul RED 29, respectiv 15 Euro/luna la abonamentele RED 45 si RED 65. La finalul celor 12 luni, clientii pot alege orice telefon din portofoliul Vodafone, la un pret special, in functie de tipul de abonament RED activ. 

Clientii care decid sa incheie un abonament RED fara sa cumpere un terminal la un pret special primesc o reducere lunara de 4 Euro din pretul abonamentului pentru RED 29, 10 Euro pentru RED 45 si respectiv 15 Euro pentru RED 65.

Clientii care opteaza pentru oricare dintre cele trei pachete RED primesc gratuit si aplicatiile Vodafone Cloud,  pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, precum si Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta. In plus, aplicatia ofera functia de antivirus pentru a proteja atat informatiile din telefon, cat si navigarea pe internet.

Mai mult, utilizatorii primesc, pe intreaga perioada contractuala, si un abonament gratuit la Zonga, primul produs romanesc care ofera un continut muzical bogat, atat pe computer, cat si pe telefonul mobil. 

Clientii RED beneficiaza de acces gratuit, 7 zile din 7, la serviciile de asistenta disponibile la numerele de telefon *222 si *777. Mai mult, clientii RED 45 si RED 65 beneficiaza si de Asigurarea Mobila gratuita a telefonului, in caz de dauna accidentala.

Utilizatorii RED pot opta si pentru activarea serviciului Internet Combo, prin care traficul de date poate fi folosit pe mai multe terminale, simultan. Astfel, acestia pot activa optiunea Internet Combo 500MB, pentru 5 Euro/luna, sau Internet Combo 1 GB, la un tarif lunar de 9 Euro.

Abonamentele RED sunt disponibile pentru clientii companii, tot incepand de astazi, cu 4 pachete, la preturi cuprinse intre 25 la 85 de Euro (fara TVA): Business Red Acces (25 euro), Business Red Confort (35 euro), Business RED (50 euro) si Business Red Plus (85 euro). 

Abonamentele Vodafone RED pentru clientii business includ acelasi pachet extins de beneficii:  minute nelimitate  catre numerele din orice retea nationala si catre orice retea fixa din Europa si  SMS-uri nelimitate  catre orice retea nationala; trafic de date mobile de pana la 4 GB, precum si optiunea de a achizitiona un smartphone nou in fiecare an, dar si de a beneficia de un pret mai mic al abonamentului, in cazul in care clientul nu doreste achizitionarea unui terminal la preturi subventionate.

Special pentru nevoile extinse de comunicare, abonamentul Business Red Plus include servicii de roaming, anume 400 de minute/SMS-uri si 2GB trafic de date, in 45 de tari. Celelalte pachete au pre-activata optiunea 'Roaming pe zi'. O alta noutate este existenta serviciilor de asistenta clienti 7 zile din 7, 24 de ore din 24, pentru fiecare utilizator, disponibila pentru Business RED si Business Red Plus. Aceleasi pachete ofera gratuit Asigurarea Smartphone-ului, precum si accesul la optiunea Multi-device (Combo).

Pachetele Vodafone RED pentru clientii business fac parte din portofoliul de abonamente Vodafone Business Profiles, lansat anul trecut. Pentru mai multe detalii despre oferta Vodafone pentru companii, vizitati www.vodafone.com/business. 

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

VODAFONE PENTRU CLIENTII INDIVIDUALI

VODAFONE PENTRU CLIENTII INDIVIDUALI


RED 29

RED 45

RED 65

Convorbiri catre orice retea nationala si catre retele fixe din Europa

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

SMS catre orice retea nationala

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Convorbiri catre retelele mobile din Europa

-

100 minute

250 minute

Trafic inclus

500 MB

2 GB

4 GB

Vodafone Cloud

15 GB

25 GB

50 GB

Smartphone la 1 Euro

Samsung GALAXY Frame / Huawei Ascend G510

Samsung GALAXY SIII mini / HTC One SV

Samsung Galaxy SIII

Protectia datelor din smartphone cu Vodafone Protect




Apeluri, SMS-uri si browsiong sigur pentru copii, cu Vodafone Guardian




Acces la milioane de melodii cu Zonga




PRET

29 Euro

45 Euro

65 Euro