BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

Data publicarii: 19-04-2013 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai ca sambata (20 aprilie) intre orele 01:00 a.m. - 06:00 a.m. va intrerupe sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri. 

Ca urmare, vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR.

Fluctuatiile disponibilitatii din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCR - imbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.

Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere.

Serviciile Click si Alo 24 Banking BCR vor fi disponibile conform programului de functionare - 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.

Serviciile oferite de BCR Partener Mobil prin intermediul telefonului mobil vor fi functionale 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partnere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: