Crosul Banca Transilvania 2013: sport, CSR si voie buna

Data publicarii: 23-04-2013 | Finante-Banci

La Crosul Banca Transilvania, competitie care a avut loc in 21 aprilie, BT a imbinat, asa cum si-a propus pentru aceasta editie, incurajarea sportului, implicarea sociala si voia buna. Peste 1.000 de participanti, cu varste cuprinse intre 9 si 76 de ani, au alergat in acest an la cros. 

Povestea brandului Crosul Banca Transilvania numara 13 editii anuale, toate organizate in Cluj-Napoca. Pe parcursul editiilor, strategia de eveniment a adaugat elemente noi, cum ar fi premii speciale, tombole, invitati precum Gabriela Szabo - fosta atleta si campioana mondiala - precum si initiative umanitare. Crosul Banca Transilvania are propria identitate de brand si un website dedicat, www.crosulbt.ro. 

Voia una a fost la ea acasa la aceasta editie a Crosului Banca Transilvania, mai ales ca i-a avut ca amfitrioni, in premiera, pe Zanul BT si Mascotele-Stelute ale programului de loialitate al bancii, Star BT, destinat celor care au carduri de credit de la Banca Transilvania. Cele trei personaje au intretinut atmosfera, au luat parte la progamul de incalzire a participantilor la competitie, au dat autografe, au incurajat concurentii, au dat startul crosului si au premiat campionii. 

Si in acest an, Crosul Banca Transilvania a avut o componenta de CSR, Banca Transilvania donand cate 5 euro fundatiei Clujul Are Suflet, pentru fiecare persoana care a alergat la cros. Clujul Are Suflet este cel mai mare program de implicare sociala a bancii, prin care, in decurs de mai bine de 5 ani, a ajutat peste 1.200 de adolescenti proveniti din medii sociale cu probleme, sa aiba o viata mai buna, sa se reintegreze scolar si sa isi gaseasca un rost in viata. Povestile de succes ale fundatiei pot fi urmarite accesand siteul Clujul Are Suflet: http://www.clujularesuflet.ro/povesti-de-succes/.

Printre persoanele care au luat startul Crosului BT au fost inclusiv aproximativ 30 de adolescenti de la fundatia Clujul Are Suflet, dar si echipe sportive locale precum Napoca Rally Academy, juniorii de la echipa U Cluj - Handbal Masculin si Crusaders Cluj - echipa de fotbal american. O participanta a parcurs intregul traseu de 6 km al crosului in scaun cu rotile, tocmai pentru a se alatura cauzei umanitare a competitiei.

Ca parte a comunitatii, banca a sustinut de-a lungul anilor o gama variata de sporturi - crosul, golful si tenisul devenind sub-branduri BT, cu identitate si competitii proprii. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: