Global City Business Park reinnoieste contracte si tinteste un grad de ocupare de 60% pana la finele anului
Data publicarii: 29-04-2013 | Imobiliare
Global City Business Park, una dintre principalele cladiri de birouri din zona Pipera detinuta de fondul de investitii Global Finance, anunta reinnoirea contractelor apropiate de termen si tinteste un grad de ocupare de 60% pana la sfarsitul anului in curs.
Situat in zona de Nord a Bucurestiului, Global City Business Park are o suprafata construita de 56.000 mp si un total de spatii de inchiriat de clasa A de 51.000 mp in doua cladiri cu un regim de inaltime de P+10. In plus, proiectul dispune de o suprafata de 28.000 mp construiti subteran, unde se regasesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimenteaza pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 si a fost finalizat in totalitate in februarie 2010.
"De la inceputul anului si pana in acest moment, am reinnoit doua dintre cele mai importante contracte ce se apropiau de termenul de expirare. Astfel, Coca-Cola HBC Romania, ce ocupa o suprafata de 5.400 mp in cadrul proiectului, si Total Soft - 3.500 mp - si-au dorit sa ramana chiriasii Global City Business Park, intelegand facilitatile pe care le punem la dispozitie", a declarat Ivana Bozjak, Partener si Head of Real Estate in cadrul Global Finance.
Potrivit declaratiilor sale, la inceputul acestui an, proiectul era inchiriat in proportie de 45%, pentru ca in acest moment rata de ocupare sa fie deja de 50%.
"Pana la sfarsitul anului in curs mizam pe incheierea de noi contracte care sa asigure ocuparea spatiului de inchiriat pana la 60%. In plus, in urmatorii doi ani mizam ca rata de ocupare a Global City Business Park sa fie de aproximativ 90%", a mai spus Ivana Bozjak.
Aceasta a adaugat, de asemenea, ca in acest moment Global City Business Park are 26 de chiriasi, iar cea mai mare parte a suprafetei inchiriate este ocupata de companii precum Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Call Point, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Global Finance, Daewoo si Monsanto. Pe langa aceste companii, parterul celor doua cladiri este ocupat de mai multi retaileri sau furnizori de servicii de catering.
"Spatiul destinat retailului, ce ajunge la 4.000 mp, gazduieste un restaurant self service, un business lounge, un coffee shop, un salon de infrumusetare, o farmacie, 2 ATM-uri si un magazin Inmedio", a mai spus Ivana Bozjak.
Zona de retail foarte vast dezvoltata este unul dintre atuurile principale ale Global City Business Park. Aceasta ofera celor aproximativ 2.000 de persoane care lucreaza in cadrul cladirii posibilitatea de a avea acces la cat mai multe servicii pe intreaga perioada a zilei.
In ceea ce priveste alte beneficii pentru chiriasi, reprezentanta companiei a subliniat ca specificatiile tehnice superioare ale cladirii, eficienta si flexibilitatea spatiului disponibil pentru inchiriere ce poate fi amenajat in functie de nevoile clientilor, cu un raport foarte bun de ocupare al spatiului, sunt aspecte foarte importante. Dincolo de toate acestea, alte avantaje care ies in evidenta sunt raportul foarte bun calitate - pret si costurile scazute de mentenanta, comparativ cu alte proiecte similare.
"Chiriasii din cadrul cladirii noastre pun pret pe calitatea serviciilor si a facilitatilor pe care le oferim. Un aspect important pentru acestia este asigurarea transportului catre Global City Business Park cu ajutorul unui shuttle bus direct de la statia de metrou Pipera", a incheiat Ivana Bozjak.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Analiză EY - Cristian Cârstoiu: Vehiculele electrice continuă să se îndrepte spre dominația vânzărilor
- Studiu EY: Majoritatea directorilor generali se tem că recesiunea va fi mai gravă decât criza financiară - comunicat de presă
- Schneider Electric îl numește pe Marc Garner în funcția de Senior Vice President al diviziei Secure Power în Europa
- Sondaj Storia.ro: Proprietarii si cumparatorii din Romania fac un sumar al pietei imobiliare din 2022
- Opinie Deloitte: O noua incercare de fiscalizare a bacsisurilor – cum va functiona de data aceasta?
- Opinie Reff & Asociatii | Deloitte Legal: Noile reguli in materia controalelor fiscale – o schimbare de perspectiva
- Studiu EY: Lipsa de reacție la creșterea costului vieții este un risc major pentru industria telecom
- Studiu EY - Laura Vrînceanu, Senior Manager, Schimbări climatice și sustenabilitate - Companiile și investitorii sunt în dezacord în privința eforturilor de sustenabilitate
- Studiu EY - Georgiana Iancu, Partener: În 2022 românii au cheltuit mai puţin pe produse alimentare și au redus din economii și investiții - comunicat de presă
- EY România - Importurile de materii prime pentru producția sau repararea de aeronave pot fi scutite de taxe vamale în procedură vamală simplificată - punct de vedere
- Opinie Deloitte: Companiile din industria auto, intre provocarile externe si noile sisteme de raportare fiscala?
- eJobs: Care au fost cele mai căutate profiluri de candidați în 2022
- Undelucram.ro, cea mai mare comunitate pentru angajați din România, vizează 400.000 de euro pe SeedBlink pentru a continua extinderea regională și dezvoltarea tehnologiei AI
- Aspecte practice cu privire la redirecționarea impozitului pe profit sau al microintreprinderilor
- EY România - Iulia Bratu, Partener - Piața globală a IPO-urilor a trecut de la recorduri, la o scădere drastică - comunicat de presă