Posesorii de Bonus Card isi pot plati vacanta de Paste in rate fara dobanda

Data publicarii: 29-04-2013 | Finante-Banci

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare institutii financiare de pe piata locala, a lansat campania de Paste, prin care isi recompenseaza clientii cu rate fara dobanda la vacantele platite cu Bonus Card. 

Pana la sfarsitul lunii mai, posesorii de Bonus Card beneficiaza de trei rate fara dobanda pentru rezervari online sau prin POS la agentiile de turism si tur-operatori, hoteluri, bilete de avion, curse de autocar, bilete de feribot, bilete de  tren, croaziere si bilete de vas. Campania se aplica, de asemenea, pentru orice plata efectuata cu cardul in afara tarii.

"Vacantele sunt acele perioade din an pe care toata lumea le asteapta cu nerabdare. Prin aceasta campanie dorim sa-i ajutam pe clientii nostri sa prinda cele mai bune oferte pentru vacanta la care viseaza, fie ca este vorba despre vacanta de Paste sau de planuri in avans pentru cea de vara”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director Garanti Bank.

Posesorii de Bonus Card Classic beneficiaza de cele trei rate fara dobanda si pentru cumparaturile la supermarket.

"Poate ca unii oameni prefera sa ramana acasa si sa petreaca timp de calitate cu familia si prietenii. Pentru ei am pregatit campania dedicata cumparaturilor la supermarket, pentru ca masa de Paste cu cei dragi sa fie imbelsugata si sa nu le lipseasca nimic”, adauga Eleni Skoura. 

Pentru a beneficia de cele trei rate, valoarea tranzactiilor trebuie sa cumuleze 150 de lei pentru Bonus Card Classic, in timp ce pragul minim pentru Bonus Card Gold si Bonus Card Platinum este de 600 de lei. 

Bonus Card este un produs unic in Romania si, ca instrument de plata, ofera cele mai mari beneficii atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti. Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o tranzactie, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege sa plateasca in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Bonus Card detine o retea complexa de magazine partenere in toata tara, formata din peste 7.400 de comercianti.