Cosmote: Mai multe beneficii pentru planul tarifar No Limit

Data publicarii: 30-04-2013 | IT&C

Timpul trece atunci cand vorbim cu parintii, rudele sau prietenii la telefonul mobil, povestile nu se mai termina si intotdeauna exista ceva nou de aflat. Oamenii sunt mereu in cautare de povesti extraordinare, aventuri si divertisment. Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi, COSMOTE Romania a imbogatit planul tarifar No Limit cu noi beneficii.

Clientii care doresc sa achizitioneze sau sa isi reinnoiasca abonamentul No Limit au acum posibilitatea sa aleaga si un contract pe 24 de luni. Mai mult, clientii care doresc sa beneficieze de cele mai noi terminale cu scopul de a comunica fara limite au la dispozitie cele mai noi smartphone-uri, la un pret atractiv, impreuna cu abonamentul No Limit. Astfel, prin achizitionarea unui abonament No Limit pe doi ani, clientii se pot bucura de Huawei U8850 Vision, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy S Duos si ZTE Grand X In la 1 leu (TVA inclus). Oferta completa de preturi este disponibila in magazinele COSMOTE si Germanos si pe site-ul companiei.

Planul tarifar No Limit ofera minute nationale/internationale zona 1 nelimitate, minute nelimitate in retea, SMS-uri nelimitate in retea, minute nelimitate in reteaua Romtelecom, MMS-uri nelimitate in retea, apeluri video nelimitate in retea si 500 MB pentru 31 euro (TVA inclus), furnizand o experienta completa de comunicare mobila.

Mai mult, clientii care doresc sa se bucure de apeluri video nationale au posibilitatea de a-si completa beneficiile incluse in abonamentul No Limit si, de asemenea, de a primi o reducere suplimentara la achizitionarea unui smartphone prin intermediul unei game atractive de extraoptiuni. Mai multe informatii sunt disponibile aici.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: