Raiffeisen Leasing, in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, lanseaza proiectul O meserie pentru incredere in viitorul tau

Data publicarii: 10-07-2013 | Finante-Banci

Raiffeisen Leasing si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei sustin tinerii din centrele de plasament si medii defavorizate, care doresc sa invete o meserie si sa isi gaseasca un loc de munca. 

 "O meserie pentru incredere in viitorul tau” este un proiect lansat in Bucuresti si Ilfov, pentru educarea si integrarea profesionala si sociala a tinerilor din centre de plasament sau medii defavorizate (de ex. familii monoparentale cu multi copii, tineri ce beneficiaza de o masura de protectie speciala). 

Proiectul este sustinut prin finantare de la Raiffeisen Leasing, in cadrul unui program care acopera costurile necesare scolarizarii, pentru cursuri de calificare de scurta durata, pentru invatarea unei meserii.

"Ne bucuram sa putem sustine un proiect cu impact direct in construirea unui viitor profesional pentru tinerii institutionalizati sau proveniti din familii defavorizate. Speram ca acest demers sa le dea increderea, speranta si perspectiva unei vieti mai bune.” A declarat Felix Daniliuc, Director General Raiffeisen Leasing.

In faza de inceput a proiectului vor beneficia de spijin un numar de peste 20 de tineri din Bucuresti si Ilfov, cu varste cuprinse intre 14 - 22 ani .

Pe durata proiectului tinerii vor beneficia de oportunitati de practica si internship, sprijiniti de personalul de specialitate al Fundatiei (psiholog, asistent social)). De asemenea, vor invata cum sa-si redacteze un CV si cum sa se prezinte la un interviu, in cadrul unui program de consiliere in cariera.

Proiectul "O meserie pentru incredere in viitorul tau” este realizat cu sprijinul: 

  • Fundatia Principesa Margareta a Romaniei - implementator
  • Raiffeisen Leasing - finantator
  • DGASPC din Bucuresti si Ilfov - rol consultativ
  • UCECOM Spiru Haret - partener educational


Ultimele stiri pe BankNews.ro: