Banca Transilvania lanseaza BT24 Facturi, serviciu gratuit de online banking, destinat exclusiv platii facturilor

Data publicarii: 10-07-2013 | Finante-Banci

Banca Transilvania lanseaza, in premiera pe piata din Romania, un serviciu de Online Banking destinat exclusiv platii facturilor la utilitati: BT24 Facturi (http://www.bt24.ro/facturi/).  BT vine astfel cu o solutie pentru ca aceste plati sa fie tot mai accesibile clientilor, incurajand folosirea serviciilor de e-banking.

BT24 Facturi este gratuit, disponibil atat de pe web, cat si de pe mobil. Clientii BT se pot inscriere online pentru a beneficia de acest serviciu, prin simpla completare a unui formular, accesand acest link: http://www.bt24.ro/bt24-facturi/abonare-facturi/.

Noul serviciu BT se adreseaza clientilor Bancii Transilvania - persoane fizice care nu folosesc deja serviciul BT24 Internet Banking, iar facilitatile sunt urmatoarele:

  • plata facturilor;
  • vizualizarea online a soldului contului curent, deschis la Banca Transilvania;
  • posibilitatea programarii platilor facturilor, la o anumita data sau predefinirea platilor pe baza unor criterii dorite de client.

 BT24 Facturi / BT24 Internet Banking

BT24 Facturi va functiona in paralel cu serviciul BT24 Internet Banking, care are peste 100 de functionalitati si 350.000 de clienti. Prin lansarea BT24 Facturi, clientii Bancii Transilvania vor avea astfel acces la o versiune simplificata de Internet Banking, putand sa opteze ulterior pentru varianta extinsa - BT24 Internet Banking - atunci cand doresc sa efectueze operatiuni cum ar fi: plati, schimb valutar, constituiri/desfiintari de depozite, gestiunea cardurilor etc.

 Accesul la BT24 Facturi

Pentru a putea utiliza BT24 Facturi, un client al Bancii Transilvania are la dispozitie mai multe posibilitati de inscriere. Direct din mediul online, accesul se poate face prin accesarea http://www.bt24.ro/facturi/, din siteul bancii (www.bancatransilvania.ro), respectiv prin accesarea reclamelor BT24 Facturi. In aceste cazuri, in maxim 24 de ore, clientul primeste pe email din partea BT, datele si link-ul de acces. De asemenea, inscrierea la BT24 Facturi se poate face in oricare dintre sediile bancii.

Canalele alternative oferite de Banca Transilvania pentru plata facturilor sunt urmatoarele: BT24 Facturi, BT24 Internet Banking, prin serviciul Direct Debit, cu ajutorul bancomatelor - 900 in intreaga tara si a automatelor de plati - aproape 150.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: