Eximbank se muta in prestigiosul Palat Kiseleff, ocupat inainte de ING

Data publicarii: 31-07-2013 | Finante-Banci

Multi ani sediul central al bancii ING, vila din bulevardul Kiseleff si-a gasit un nou chirias prin intermediul consultantilor BNP Paribas Real Estate. Sediul central al Eximbank, banca de export-import a Romaniei, s-a relocat din bulevardul Natiunile Unite in prestigiosul bulevard Kiseleff

Eximbank va ocupa 3.800 mp in una dintre cele mai frumoase si cunoscute vile din Bucuresti - Palatul Kiseleff. Cladirea a fost timp de 15 ani (pana la sfarsitul lui 2011) sediul central al ING Bank in Romania.

"Eram in cautarea unui chirias care sa ocupe vila de mai bine de un an si jumatate. In ultimii 17 ani Palatul Kiseleff a fost sediul central al unei prestigioase banci olandeze, iar gasirea unui chirias pe masura nu a fost o misiune usoara. Echipa BNP Paribas Real Estate a fost de mare ajutor, introducand de-a lungul ultimului an o serie de potentiali clienti cu nume sonore. In cele din urma, tranzactia s-a incheiat in momentul in care BNP Paribas Real Estate a introdus Eximbank. Spatiul s-a potrivit perfect nevoilor noului chirias, cum mare parte din amenajari si partitiile prezente in vila au apartinut unei banci”, a declarat managerul proprietatii,  Peter Peterson.

Palatul Kiseleff se afla in districtul central de afaceri al Bucurestiului, la cateva minute distanta de piata Victoriei, vis-a-vis de parcul Kiseleff. Proprietatea ofera aroximativ 6.000 mp de birouri clasa A.

Dar in spatele birourilor moderne, a partitiilor de sticla si a facilitatilor de top, se ascunde o particica din istoria Romaniei.

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: