ECCO deschide cel de-al 15-lea magazin in Promenada Mall Bucuresti

Data publicarii: 10-10-2013 | Lifestyle

ECCO, retailerul danez de incaltaminte si accesorii, deschide cel de-al 7-lea magazin din Bucuresti si cel de-al 15-lea la nivel national. Noua locatie va fi inaugurata in data de 17 Octombrie 2013, in Promenada Mall Bucuresti si va fi amplasata la parterul centrului comercial.

Cu o investitie de 100.000 de euro, noul magazin ECCO este cea de-a doua locatie deschisa in acest an, dupa Outlet-ul inaugurat in august 2013 in Cluj Napoca, urmand ca in noiembrie 2013 sa fie deschis primul magazin ECCO din Brasov. 

Noul magazin este al doilea magazin ECCO Unity din Bucuresti - un nou concept ce confera magazinului o imagine mai moderna, mai eleganta si mai sofisticata. Fata de conceptul anterior, Unity este caracterizat atat printr-un spatiu mai aerisit, in care produsele ECCO ies mult mai bine in evidenta, printr-un decor special al vitrinelor, cat si printr-un sistem de sonorizare performant, care intregeste experienta cumparatorilor datorita muzicii ambientale special create pentru clientii ECCO. 

"Misiunea noastra este sa oferim cea mai confortabila incaltaminte din lume, in cele mai confortabile conditii. Astfel, pregatim un proces amplu de refitting al magazinelor noastre din toata tara, astfel incat sa facem trecerea completa la conceptul Unity”, declara Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania. 

ECCO este in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, produsele sale putand fi gasite in cele 1.100 de magazine monobrand si in 14.000 de alte puncte de vanzare din  91 de tari.  

In septembrie 2013, ECCO a fost desemnat Best Shoe Manufacturer of the Year 2013, pentru a doua oara. Premiul a fost acordat la prestigiosul eveniment Schuhkurier & Pas Award din Dusseldorf, Germania, fiind unul dintre cele mai importante premii din industria de incaltaminte. 

ECCO a fost recunoscut pentru profilul sau global de calitate, pret si performanta fiind singurul dintre producatorii majori de incaltaminte din lume care detin si  controleaza fiecare pas al procesului de productie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, si pina la livrarea acestora  in magazinele sale.

Noul magazin ECCO, care va fi inaugurat in cadrul Promenada Mall, va asteapta cu noua colectie toamna-iarna 2013, caracterizata prin simplitate si functionalitate. Designul noilor produse este elegant si modern. La deschidere, clientii vor fi intampinati cu sampanie, ciocolata si multe surprize!

In prezent, ECCO detine magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara,  in curand si in Brasov, precum  si magazinul online www.ecco-shoes.ro.