Pasagerii care sosesc pe Otopeni au la dispozitie taxiuri cu tarife de 1,40 lei/km, fara comanda prealabila, incepand de miercuri

Data publicarii: 14-06-2016 | Economie

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor avea la dispozitie, incepand de miercuri, ora 0,00, taxiuri autorizate cu tarife de maximum 1,40 lei/kilometru, fara comanda prealabila, informeaza, marti, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Potrivit unui comunicat al CNAB, acestea vor aștepta în stația taxi amplasată la ieșirea din terminal și vor prelua pasagerii în ordinea sosirii.

"Clienții care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziție în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi", precizează compania.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum și taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în fața terminalului Sosiri.

"Fiecare dintre stațiile taxi — pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă și pentru celelalte taxiuri — vor fi clar semnalizate. În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid și gratuit", se mai spune în comunicatul CNAB.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: