Firmele din Romania sunt invitate sa participe la sondajul Eurochambres Economic Survey 2017

Data publicarii: 27-08-2016 | Economie

Camera de Comert si Industrie a Romaniei invita managerii firmelor romanesti sa participe la sondajul Eurochambres Economic Survey 2017, completand un chestionar privind asteptarile lor pentru anul viitor, potrivit unui comunicat al Camerei, remis, sambata, AGERPRES.

Lucrarea reprezintă un studiu calitativ privind așteptările mediului de afaceri, bazat pe răspunsurile a peste 60.000 de companii active în statele Europei.

"Eurochambres Economic Survey este realizat anual și reprezintă un material de referință la nivel european, deoarece se bazează pe previziunile oamenilor de afaceri, care s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv. În acest context, suntem onorați să invităm firmele din România să completeze chestionarul (...) și să îl transmită Camerei de Comerț și Industrie a României, la adresa de e-mail petru.saca@ccir.ro, până la data de 10 octombrie 2016", se mai arată în comunicat.

În chestionar, oamenii de afaceri sunt invitați să specifice care sunt previziunile lor privind activitatea companiei în ceea ce privește numărul de angajați, investițiile, vânzările interne, exporturile, provocările pe care le văd pentru dezvoltarea firmei, precum și gradul de încredere privind evoluția afacerilor anul viitor.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: