UNTRR lanseaza prima platforma online de plata pentru podul de la Fetesti-Cernavoda

Data publicarii: 17-02-2017 | Economie

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a lansat prima platforma de plata online a tarifului de trecere pentru podul de la Fetesti-Cernavoda, potrivit unui comunicat al UNTRR remis vineri AGERPRES.

Pentru achitarea online a tarifului, persoanele vor trebui să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă și să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate efectua atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât și prin bancă, cu ordin de plată, se precizează în comunicat.

De asemenea, după confirmarea plății se va emite peajul și persoanele vor primi pe e-mail și SMS factura și datele peajului emis, comenzile emise, cât și facturile vor putea fi accesate oricând în cadrul contului de pe platformă, se mai arată în comunicat.

'Prin lansarea platformei www.taxa-pod-fetesti.ro închidem cercul de servicii online destinate achitării taxelor de drum în România. Prin platforma www.e-rovinieta.ro oferim un sistem de gestiune integrat pentru posesorii de autovehicule care achiziționează rovinieta online, iar acum, prin www.taxa-pod-fetesti.ro, le oferim șoferilor o modalitate simplă și utilă de plată pentru una sau mai multe treceri la podul de la Fetești — Cernavodă și de gestionare eficientă a trecerilor achiziționate', a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Tarifele de trecere aplicate pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro sunt cele aprobate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere înregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare și control al rovinietei.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: